4 LP

Rolling Stones - Forty Licks

Artikel 1 van 153 Volgende
€ 69,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Rolling Stones - Forty Licks

Label : Rolling Stones Records - ABKCO - Polydor

Format : 4 LP - Compilation - Reissue

Release : 2023 

Style : Blues Rock - Rock & Roll 



A1 Street Fighting Man

A2 Gimme Shelter

A3 (I Can't Get No) Satisfaction

A4 The Last Time

A5 Jumpin' Jack Flash

B1 You Can't Always Get What You Want

B2 19th Nervous Breakdown

B3 Under My Thumb

B4 Not Fade Away

B5 Have You Seen Your Mother Baby? (Standing In The Shadow)

C1 Sympathy For The Devil

C2 Mother's Little Helper

C3 She's A Rainbow

C4 Get Off Of My Cloud

C5 Wild Horses

D1 Ruby Tuesday

D2 Paint It, Black

D3 Honky Tonk Women

D4 It's All Over Now

D5 Let's Spend The Night Together

E1 Start Me Up

E2 Brown Sugar

E3 Miss You

E4 Beast Of Burden

E5 Don't Stop

F1 Happy

F2 Angie

F3 You Got Me Rocking

F4 Shattered

F5 Fool To Cry

G1 Love Is Strong

G2 Mixed Emotions

G3 Keys To Your Love

G4 Anybody Seen My Baby?

G5 Stealing My Heart

H1 Tumbling Dice

H2 Undercover Of The Night

H3 Emotional Rescue

H4 It's Only Rock 'n' Roll

H5 Losing My Touch

© 2018 - 2023 Music Media Corner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel