The Doors - Live At The Bowl '68

Artikel 104 van 184
€ 34,00 (inclusief btw)

The Doors - Live At The Bowl '68

Label : Elektra - Rhino Records - Doors Music Company

Format : 2 LP - Album - Gatefold

Release : 2012 

Style : Blues Rock - Psychedelic Rock 



A1 Show Start/Intro

A2 When The Music's Over

A3 Alabama Song (Whiskey Bar)

A4 Back Door Man

A5 Five To One

A6 Back Door Man (Reprise)

B1 The Wasp (Texas Radio And The Big Beat)

B2 Hello, I Love You

B3 Moonlight Drive

B4 Horse Latitudes

B5 A Little Game

B6 The Hill Dwellers

B7 Spanish Caravan

C1 Hey, What Would You Guys Like To Hear?

C2 Wake Up!

C3 Light My Fire

C4 Light My Fire (Segue)

C5 The Unknown Soldier

D1 The End (Segue)

D2 The End


Geen artikelen in winkelwagen.
© 2018 - 2024 Music Media Corner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel