Tiësto – Drive

Vorige Artikel 46 van 227 Volgende
€ 33,00 (inclusief btw)

Tiësto – Drive​

Label : Atlantic

Format : LP - Album

Release : 04/2023 

Style :  Electro House - Dance Pop

Info

Tiësto is een inspirator in de elektronische muziek, maar daar bovenop is Tiësto een ervaring. Als je zijn naam en sound op de dansvloer hoort, weet je dat je de beste avond van je leven tegemoet gaat.

Tijdens zijn carrière van ongeëevenaard niveau heeft het internationale icoon elektronische muziek naar de massa gebracht, hij klom vanuit de underground scene op tot een van de belangrijkste en meest invloedrijke DJ's en producers aller tijden. Hij stond op the main stage van elk groot internationaal dancefestival en creëerde het model voor DJ residenties in Las Vegas.

Hij verkocht wereldwijd meer dan 36 miljoen albums en heeft tot nu toe al meer dan 11 miljard streams bereikt. En toch staat Tiësto nog in de kinderschoenen. Als dance music icoon heeft hij geholpen de brug te slaan tussen elektronische muziek en pop, waardoor het geluid van mainstream muziek voorgoed is veranderd. De artiest heeft op dit gebied een prominente plaats veroverd, oogstte lovende kritieken en bereikte miljoenen nieuwe fans met zijn talrijke hits, waaronder 'The Business' en 'The Motto', twee van de grootste songs van de afgelopen jaren. Samen zijn deze nummers al meer dan 2,6 miljard keer beluisterd.

Met zijn nieuwe album 'Drive' is de artiest aan de top van zijn kunnen. Het album, dat de laatste jaren van zijn carrière bezegelt, laat de elegante en sexy sound horen die Tiësto zo typeren.

Tracklist

A1 Tiësto– All Nighter 2:14

A2 Tiësto & Ava Max– The Motto 2:44

A3 Tiësto & Tate McRae– 10:35  2:52

A4 Tiësto– The Business 2:44

A5 Tiësto & A Boogie Wit Da Hoodie– Chills (LA Hills) 3:03

A6 Tiësto & Charli XCX– Hot In It 2:09

B1 Tiësto & Black Eyed Peas– Pump It Louder 2:38

B2 Tiësto– Learn 2 Love 2:13

B3 Tiësto & Karol G– Don't Be Shy 2:20

B4 Tiësto & Freya Ridings– Bet My Dollar 3:24

B5 Tiësto & AR/CO– Back Around 2:55

B6 Tiësto– Lay Low 2:33

© 2018 - 2023 Music Media Corner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel