VA - Blue Note Re:imagined II

Vorige Artikel 137 van 199 Volgende
€ 32,00 (inclusief btw)

VA - Blue Note Re:imagined II

Label : Blue Note

Format : 2 LP - Compilation

Release : 30/09/2022 

Style : Contemporary Jazz 



A1 Yazz Ahmed– It

A2 Conor Albert– You Make Me Feel So Good

A3 Parthenope– Don't Know Why

A4 Swindle – Miss Kane

B1 Nubiyan Twist– Through The Noise (Chant No.2)

B2 Ego Ella May– Morning Side Of Love

B3 Oscar Jerome & Oscar #Worldpeace*– (Why You So) Green With Envy

B4 Daniel Casimir Ft. Ria Moran– Lost

C1 Theon Cross– Epistrophy

C2 Maya Delilah– Harvest Moon

C3 Kay Young– Feel Like Making Love

C4 Venna & Marco– Where Are We Going?

D1 Reuben James– Infant Eyes

D2 Binker Golding– Fort Worth

D3 Cherise– Sunrise

D4 Franc Moody– Cristo Redentor

© 2018 - 2022 Music Media Corner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel