Coloured

Tourist Lemc - Niemandsland

Artikel 1 van 178 Volgende
€ 26,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Tourist Lemc - Niemandsland

Label : Universal - Topnotch

Format : LP - Album

Release : 18/06/2021 

Style :  Pop - Hip Hop - Belgian Pride

Info

Op vierde worp ‘Niemandsland’ gaat Johannes Faes ofte Tourist LeMC op zoek naar antwoorden op de kleine vragen die het leven ons voorschotelt. Als vanouds koppelt hij maatschappijkritisch denken aan introspectie, waarbij zijn poëzie een nostalgische blik op het verleden werpt, afwisselend verankerd in het heden en met een standvastig been in de toekomst.

Sinds de begindagen van debuut ‘Antwerps Testament’ zijn de kaarten van Johannes’ leven grondig herschud. Een paar Belpop-klassiekers zoals ‘Liefde Liefde’, ‘Horizon’, ‘Spiegel’ en ‘Koning Liefde’ rijker, de wondere wereld van het vaderschap ontrafeld en ondertussen gestaag geëvolueerd als mens, als tekstschrijver. Dit alles resulteert in een verse lading uitgepuurde, volwassen en doodeerlijke songs.

Na albums ‘En Route’ en ‘We Begrijpen Mekaar’ tuurt Tourist zo nu en dan in de achteruitkijkspiegel en mijmert… Zijn we met z’n allen in niemandsland verzeild geraakt? Staan we genoeg stil bij wat echt cruciaal is? Waarom worden we naar waarde geschat op basis van materialisme? Kleine vragen die resoneren op ‘Niemandsland’, alwaar iemand iets is en niemand alles.

Tracklist

1. Amice

2. Niemandsland (Ft. Meskerem Mees)

3. Adem

4. Bal Aan De Voet

5. Hou Stand

6. Verwonder Mij

7. Veilige Haven

8. Sporen (Ft. Bert Ostyn)

9. Joie De Vivre

10. Kleine Vragen

© 2018 - 2022 Music Media Corner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel